Spa

Vattensalongen invigdes hösten 2011 och ligger vid sjön Norra Loken. Vattensalongen erbjuder bad i varma och kalla källor, bastur, simträning, gym, instruktörledda träningsaktiviteter en behandlingsavdelning och spareception med butik och servering. Vår behandlingsavdelning erbjuder bland annat massage, kroppsbehandling, Lokas specialiteter och exklusiva ansiktsbehandlingar med diamantslip.

VI BYGGER FÖR FRAMTIDEN

Under v. 36 påbörjas projekt Vattensalongen 2.0. Nästa steg i vårt ständiga förbättrings- och utvecklingsarbete är att kunna erbjuda våra gäster framtidens bästa spaupplevelse. Vi skall göra vårt yttersta för att inte störa din upplevelse under byggtiden som pågår fram till våren 2019.

Kära gäst

Bygget av Vattensalongen 2.0 är nu inne i en slutfas vilket innebär att vår utomhuspool kommer att vara stängd till och med den 20/5. Utomhuspoolen är av stor vikt för många som väljer att komma till oss och därför vill vi göra er uppmärksamma på detta. Vi är väl medvetna om att detta är en försämring av den spaupplevelse vi i normala fall erbjuder men hoppas ändå att ni väljer att komma till oss. Om ni vill avboka eller byta datum för er vistelse ber vi er att omgående kontakta oss på telefon 0591-631 00 eller mail info@lokabrunn.se.

Aktuellt
vattensalongen 2.0

2018-09-12

Markarbete har påbörjats vid vår utomhuspool. Borrning i betonggolv samt sågning i betongväggar pågår och störande ljud kan förekomma. Byggtrafik förekommer även i området.

vecka 39

Spikning/uppbyggnad av väggar i golfhallen. Mindre borrningsarbeten kommer att fortsätta. Grävning utomhus samt maskiner i rullning runt Vattensalongen.

VECKorna 40-46

Sågning/bilning av betonggolv fortsätter och störande ljud kan förekomma. Trafik runt och vid byggområdet.

2018-11-01

Vi har nu tillfälligt flyttat vårt gym till lokalen Handelsboden. Under denna period är utbudet relativt begränsat, det finns maskiner för kondition/uppvärmning samt fria vikter. För att få tillträde till Handelsboden får du som gäst en kod av vår spa- eller hotellreception.

vecka 47

Gjutningsarbeten pågår både ute- och invändigt.

vecka 48-50

Invändigt pågår flytspackling, murning och gipsning av väggar. Utvändigt färdigställer vi markarbeten.

Vecka 1 & 2 – 2019

Provisoriska väggar samt dörrar sätts upp mellan den äldre och nyare delen. Störande ljud kan förekomma.

Vecka 3-6

Omklädningsrummen börjar ta form och duschväggar sätts upp. Störande ljud kan förekomma.

Vecka 8

Tisdag den 19 februari mellan cirka kl. 07.00-17.00 justeras vårt ljud- och ljussystem i Vattensalongen. Detta innebär att vi ej har ljud, ljus eller bubblor i vårt poolområde under denna period. Störande ljud kan förekomma.

vecka 9

Fr.o.m. måndag påbörjas renoveringen av vår spareception. Vi ber om ursäkt för ombyggnation av platsen och  att eventuella  störande ljud kan förekomma.

VECKA 10

Fr.o.m. måndag vecka 10 påbörjas renovering av korridoren utanför omklädningsrummen och vi stänger av en del av damernas omklädningsrum. Under denna period blir det mycket slipdamm och rörelse i korridoren och vi ber om ursäkt över detta.

Vecka 11 & 12

Under vecka 11 och 12 påbörjas renovering av vår  spaavdelning(behandlingsavdelning). Här sker målning, putsning och tapetsering av väggar och tak. Vid platsen kan det vara en aning stökigt men inga större störande ljud skall förekomma.

vecka 13

Torsdagen den 28 mars samt fredagen den 29 mars kommer vår utomhuspool  att vara avstängd på grund av reparationsåtgärder. Reparationen kommer att pågå fram till cirka kl. 11.00.

vecka 16

Fr.o.m. måndag den 15/4 kommer vi att påbörja byggarbete på utsidan och därmed kommer vår utomhuspool att vara avstängd under denna period. Våra inomhuspooler påverkas inte under perioden utan är i gång precis som vanligt.

VECKA 18

Under slutet på vecka 18 (torsdag & fredag) påbörjar vi gjutning av golv vid våra utomhuspooler. Detta kommer att medföra tung trafik och störande ljud vid platsen under denna period.