Yogadagar

Den 7-8 juli är äntligen Anna Duberg och Magnus Hagström på plats igen för att guida dig genom härliga yoga-pass och inspirera med träning som lyfter din energi! Yogan varvas med löpning i den trolska skogen och rörlighetsträning. Nytt på schemat denna gång är dans och yoga i vår vackra kyrka under söndagen. Unna dig och din vän en helg med både puls och mental stillhet i vacker sommarmiljö!

PROGRAM

LÖRDAG 7 juli

10.00 Välkommen
10.10 Yoga Flow, 70 min
11.30 Soma Move, 60 min
12.30 Dusch, ombyte
13.00 Lunch
14.30 Löpteknik, Löpning i skogen
15.45 Smoothie- och fruktpaus
16.00 Yoga Stillness, 60 min
17.00 Tillgång till Vattensalongen
19.30 Trerätters middag

SÖNDAG 8 juli

07.20 Morgonlöpning alt. meditativ promenad i skogen, 50 min
08.10 Frukostbuffé
09.20 Yoga Heartopenings, 60 min
10.20 Elementary Dance, 60 min
11.30 AcroYogaPlay samt Avslutande avslappning
12.00 Dusch, utcheckning
12.45 Lunch
13.15-16.00  Tillgång till Vattensalongen

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet och evenemanget har ett begränsat antal platser.

INSPIRATÖRER

ANNA DUBERG

Anna Duberg är disputerad forskare, dans- och yogalärare och leg. fysioterapeut inom psykiatri. De vetenskapliga projekt hon arbetar med inom dans och yogas effekt på psykisk hälsa har uppmärksammats globalt. Utbildad både inom medicinsk yoga och mer fysiska dynamiska yogaformer. Mental återhämtning genom rörelseglädje är hennes ledord! Alla som varit med på hennes populära yogapass vet att hon har nära till både lugn och lekfullhet – och att hon gärna påminner om kärlek och respekt till sin egen kropp. Varmt välkommen till yogamattan oavsett tidigare erfarenhet.

MAGNUS HAGSTRÖM

Magnus är personlig tränare och samtalscoach som älskar att se andra människor utvecklas, både fysiskt, mentalt och själsligt. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen mellan dessa tre delar för att man ska må bra. Han strävar efter att skapa en balans mellan aktivitet och återhämtning, det ska vara glädjefullt och leda till välmående. På senare år har Magnus intresserat sig allt mer för de mentala bitarna men löpningen och kroppens rörelse står lika högt upp på prioriteringslistan hos honom. Många av hans kunder kommer med problem som ofta kan kopplas till en dålig hållning och dålig funktion i kroppen Han jobbar mycket med att förbättra människors funktion i kroppen och med över 20 år i yrket inser han att det ofta är små förändringar som kan göra stor skillnad.

PRIS

Pris 3 495 kr/person i A-klass dubbelrum.
Enkelrumstillägg 150 kr/person.

BOKNING

För bokning eller mer information vänligen ring oss på 0591- 631 00 eller maila info@lokabrunn.se. Du kan även boka paketet på följande länk:

FÖR ATT BOKA – TRYCK HÄR