Unik retreat i tystnad

Hälsopsykologi från Harvard möter mental styrka från Mount Everest!

Träffa Annelie Pompe – kvinnan som bestigit världens 7 högsta toppar och har en Världsmästartitel i fridykning. Hon är en av Sveriges främsta äventyrare med vana att guida såväl den inre som den yttre resan i extrema miljöer.

Möt också Cecilia Duberg, psykolog och mental tränare som coachar ledare och elitidrottare mot att uppnå drömmar och stor framgång med personlig utveckling och mental hälsa i fokus.

Tillsammans tar Annelie och Cecilia med dig på en av de största utmaningarna som finns: den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv!

Det blir en unik helg bestående av:

  • Mental vila och tystnad för inre ro
  • Yoga – för alla
  • Spännande föreläsningar och workshops
  • Naturupplevelser som öppnar dina sinnen
  • Tid för eftertanke och reflektion
  • Bra mat för både kropp och själ
  • Insikter om hjärnan och kroppens återhämtningssystem
  • Överraskningar

Pris & Datum

4 995 kr/person

Paketpriset innehåller ett fullt program med Annelie och Cecilia från fredag kl. 18.00 till söndag kl. 16.00, helpension i enkelrum samt all mat och alla aktiviteter!

Datum 15-17 september. Varmt välkommen på ett annorlunda och spännande retreat vid hälsokällan i Bergslagen!

Inga krav på förkunskaper

Du behöver inte ha några förkunskaper i varken yoga eller mental träning för att delta.

Det krävs inga förberedelser eller fysisk styrka och du behöver inte oroa dig för att det vi ska göra är flummigt eller konstigt.  Allt du behöver göra, är att gå med på att stänga av mobilen i några dagar, vara helt tyst, slappna av och nyfiket lita på dina ledare.

Retreatet startar på fredagen efter incheckning, middag och informationsmöte. Tystnaden inleds av en ritual under kvällen och avslutas med en ceremoni på söndagen där vi öppnar munnen och delar med oss av våra viktigaste lärdomar innan vi åker hem.

När retreatet närmar sig kommer vi skicka ut ytterligare information inför din vistelse. Redan nu kan vi avslöja att du bör packa mycket lätt.

Schema

Du kommer inte få något tidsschema för dagarna, då en del av upplevelsen är att vara närvarande i nuet, lita på processen och inte planera.

Boka

FÖR ATT BOKA – TRYCK HÄR

För mer information är du välkommen att nå oss på telefon 0591 – 631 00 eller mail info@lokabrunn.se.