Träningsweekend Taudien

Boka in den 8-9 september. Då kör vi en träningshelg som passar alla – oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig! Vi erbjuder allt från yogapass till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass.

Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att du ska få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med dig partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend.

Förutom rolig träning blir det även god mat och skön avkoppling i Vattensalongen med unika spaupplevelser.

Program

Lördag

07.30 – 10.00 Frukostbuffé

07.00 – 07.30 Aqua med Marlene – Fartfyllt aquapass med konditions- och styrkeövningar i poolen till glad musik. Perfekt att variera landträningen med skonsam men ändå intensiv träning i vattnet. SPA

07.30 – 08.30 Yoga – med Jennifer – Skön start på dagen med rörlighet, styrka och balans, men framförallt att jobba med att vara här och nu. Hitta ett lugn i kroppen och fyll på med energi för träningshelgen!

07.00 – 10.00 Frukostbuffé – Stora Societetssalen

09.45 – 10.15 VälkomstmöteTräffa dina instruktörer för helgen och få information om Loka Brunn och helgens aktiviteter. (Här börjar helgen för er som anländer under lördagen).

10.30 – 11.15 Box med Adam – Med hjälp av handskar och mitzar jobbar vi med slag och sparkar tillsammans med vår träningskompis. Inga förkunskaper krävs och går utmärkt att komma själv på passet.

10.30 – 11.15 Organic Body Work med Marlene –  Fundamentala rörelser i en flödade upplevelse. Effektiv och spännande träning av styrka, balans, flexibilitet och toning av kropp och hållning. Tempot är lugnt och närvaron är hög.

11.30 – 12.15 Löpskolning och löpstyrka med Jennifer– Lär dig springa med rätt löpteknik med hjälp av olika löpskolningsövningar samt löpstyrka. Få tips på hur du kan springa mer effektivt och skonsamt för kroppen för att spara energi. Passet körs utomhus!

11.30 – 12.15 Funktionell styrka med Marlene – Glatt och funktionellt pass där vi jobbar igenom kroppens alla delar genom rörlighet, styrka och kondition. Passet är koreograferat till musiken och flera av övningarna utförs med hjälp av gummiband.

12.15 – 13.15 Lunchbuffé med soppa, två olika varmrätter, stor salladsbuffé samt måltidsdryck.

13.30 – 14.15 Föreläsning om Träning och kost med Adam och Marlene (Tema för föreläsningen kan ändras)

14.30 – 15.15 Freepower med Marlene – På det här intensiva och samtidigt rofyllda pass kommer du att skapa mer pondus. Du kommer att upptäcka dina olika förmågor; att vara smidig och koncentrerad, skärpt, dansant och avspänd, explosiv och kraftfull samt ha kroppskontroll och vara öppen i sinnet. Vi både börjar och avslutar med meditation. Ett riktigt coolt pass!

14.30 – 15.15 Funktionell Cirkel med Adam – Stationsbaserad träning där vi kombinerar styrka och kondition. Hela kroppen tränas med hjälp av kettlebells, viktplattor, egen kroppsvikt och gummiband.

15.30 – 16.30 Endurance och stretch med Adam och Marlene- Löpning kombinerat med olika styrkeövningar som utförs i skogen i de vackra skogsslingorna runt sjön. Passet körs utomhus!

15.30 – 16.30 Pilates och stretch med Jennifer- Pilates hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med tonvikt på vår coremuskulatur. Träningen bygger på styrketräning tillsammans med stretching och koncentration. Kom ned i varv samtidigt som du stärker hela kroppen!

16.30 Eftermiddagsfika och egen tid. Möjlighet att köpa till badentré lördag kväll (ej ingår). Kan köpas till vid bokningstillfället för 295 kr. Ett begränsat antal platser.

19.30 2 rätters middag – Stora Societetssalen

Söndag

07.00 – 08.00 SPA – Börja dagen med att njuta en stund inne på SPA.

07.00 – 07.30 Aqua Tabata med Marlene – Aqua pass där vi arbetar med vattenmotståndets alla fördelar på ett intensivt sätt. Passet utförs i intervallform med 20 sekunders arbete som följs av 10 sekunders vila genom hela passet.

08.15 – 09.00 YinYoga med Jennifer i kyrkan– I yinyoga fokuserar vi på Yin-delarna i kroppen med bl.a skelett, bindväv och ligament. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

08.15 – 08.45 Morgonjogg med Adam och Marlene – Börja dagen med en skön joggingtur i Lokas underbara miljö. Vi springer i två grupper anpassat efter ditt tempo. Samling Spa entrén

07.30 – 10.00 Frukostbuffé – Stora Societetssalen

10.00 – 10.45 Föreläsning om motivation med Jennifer – En långsamt hållbar hälsosam livsstil, så lyckas du! Så kan du med tankens kraft, kunskap, planering och tydliga mål skapa en långsiktigt hälsosam livsstil. Här får du konkreta tips och råd på hur du får in både träning och återhämtning i en fullspäckad vardag. Att bibehålla motivationen över tid handlar mycket om att skapa nya vanor, som blir rutiner, som blir en sund livsstil. Välkommen att inspireras! (Temat för föreläsningen kan ändras)

11.00 – 11.30 Les Mills GRIT ™ Cardio med Marlene - är ett högintensivt konditionspass som inget annat. Det är utformat för att bränna fett och snabbt förbättra din atletiska förmåga. I detta explosiva gruppträningspass använder du endast din egna kropp som vikt.

11.00 – 11.30 Soma Move med Jennifer –  Är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

11.45 – 12.30 Zumba med Jennifer – Sväng loss till latinamerikanska rytmer med massor glädje. Härlig avslutning för helgens träning.

11.45 – 12.30 WOD med Adam – Crossfit inspirerat pass där vi tränar igenom olika block på tid där du själv väljer intensiteten. Träningen sker utomhus. Perfekt avslutning på helgen.

12.40 – 13.00 Stretch med Marlene – Avsluta din träningshelg med en skön längre stretch där vi sträcker ut i kroppens alla muskler.

13.00 – 13.15 Avslutning

13.15 Lunchbuffé och avslutning- med soppa, två olika varmrätter, stor salladsbuffé samt måltidsdryck.

INSTRUKTÖRER

TAUDIENTRAINING

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor! Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Tränar själv väldigt brett, men föredrar högintensiv funktionell träning. Startade 2013 upp TaudienTraining och har sedan dess blivit väl anlitad till att arrangera träningsresor och föreläsa. Jobbar förutom att arrangera resor och att föreläsa även som personlig tränare och gruppträningsinstruktör inom en stor bredd av olika klasser. Mycket uppskattad genom att få alla att känna sig sedda och att utmana sig lite mer än vad de själva trodde att de kunde.

ADAM TAUDIEN

Tycker att det bästa som finns är att lyfta tungt på gymmet och det är just styrketräning som han ägnar mest av sin egen träning åt. Uppskattat för sin pedagogiska utlärningsstil, att lyckas få alla att förstå hur olika övningar ska utföras. Kommer att inspirera med olika styrkeklasser och sin uppskattade föreläsning. Jobbar som instruktör inom boxning och funktionell träning samt även som personlig tränare.

JENNIFER WIKTANDER

Har en aldrig sinande passion för att hjälpa andra till en bättre hälsa och brinner för att inspirera och motivera. Med 25 års erfarenhet i friskvårdsbranschen har hon instruerat i en mängd olika träningsformer men intresserar sig numera lite extra för yoga, löpning, styrke- och rörlighetsbaserad träning och dansinspirerade pass. Jennifer driver sitt egna företag Health by Wiktander i Linköping. Hon är utbildad kost-och näringsrådgivare och föreläser gärna om hälsa ur ett helhetsperspektiv. Till vardags arbetar hon som personlig tränare, hälsocoach, yogalärare och föreläsare.
Taudien Training – Loka Brunn

PRISER

LÖRDAG–SÖNDAG:

Ingår en övernattning i dubbelrum, samtliga träningspass och föreläsningar, 2 st lunchbufféer, 1 st tvårätters middag, 1 frukostbuffé och 1 mellanmål.

3 285 kr/person. Enkelrumstillägg 200 kr.

BOKA

Evenemanget kan bokas via vår onlinebokning, via telefon 0591 – 631 00 eller genom att skicka mail till info@lokabrunn.se.

TRYCK HÄR FÖR ATT BOKA