Teambuilding

Fotocollage

Fotocollage är en aktivitet som definitivt skapar minnen. Gruppvis och utrustade med en digitalkamera ger sig lagen ut i området för att illustrera en berättelse. I form av fotocollage blir det sedan vernissage. Vilket lag lyckas bäst med uppgiften? De mästerverk som har skapats kommer garanterat att pryda kontorets väggar inte bara som konstföremål utan även som trevliga minnen från konferensen.

2-27 personer
Totalpris 7 000 kr

28-400 personer
250 kr/person

Kreativa Uppdraget

Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan – det gäller att prioritera! Hitta, klura, fota, ring, skapa! Den grupp som är mest kreativ brukar ro hem segern! Spelet tar deltagarna runt området på mellan 90-120 minuter. Efter en liten tids överläggning presenteras resultaten och vinnarna koras.

10-15 personer
Totalpris 7 520 kr

16-150 personer
470 kr/person

Mousetrap

Det här är en rolig aktivitet som utmanar deltagarnas förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Dessutom krävs det att lagen är kreativa, uppfinningsrika och kan arbeta under tidspress. När man på slutet sätter igång råttfällan kommer det att se ut som en jättelik domino där varje rörelse kan följas av samtliga och förhoppningsvis avslutas allt med att råttan fastnar och ett stort jubel bryter ut.

2 800 kr/lag
Minimipris 7 500 kr

Mästarnas Mästare

Ni har sett originalet på TV, och vill givetvis veta vem som är Mästarnas Mästare på ert företag. Vi erbjuder en rolig och utmanade variant där massor av talanger sätts på prov. Man får poäng efter det lag man just då ingår i och sedan tar man med sig sina individuella poäng under dagen vid lagbyte. På slutet finns några deltagare med högst poäng som tillsammans kör finalen där Mästarnas Mästare skall koras. Det gäller alltså att vara en bra lagspelare för att vinna. Grenarna som Mästarnas Mästare kan innehålla är bland annat; Skytte, Teamhinderbanor, Cykelstafett, Com-radioorientering, Klättermoment, Styrka, Uthållighet och Samarbetsövningar.

495 kr/person

Minimipris 5 500 kr

GPS-Orientering

Grupperna får en ledtråd till att hitta det första uppdraget, för att komma vidare måste lagen klara av alla uppdrag. Övningen består av 5 uppdrag av olika karaktär och finns gömda i omgivningen. För att hitta lådorna måste man lösa uppdragen, det är först då man får tillgång till nästa gps-punkt. Det lag som samlat mest poäng vinner tävlingen.

2-15 personer
Totalpris 5 600 kr

16-42 personer
350 kr/person

Flaggkampen

Lagen börjar med att samlas runt en stor rund spelplan som är indelad i mindre cirklar och varje lag blir tilldelad en landsflagga. Lagen ska med hjälp av en karta ge sig ut i omgivningarna till ett antal stationer och lösa olika uppdrag. När de lyckas får de ett flaggkort som belöning. Det lag som först samlat ihop rätt antal flaggkort och fått flytta in flaggan till mitten står som segrare i denna spännande tävling!

100 personer
Totalkostnad 36 750 kr

101 personer och uppåt 
350 kr/person

PAINTBALL

Upplev den underbara känslan av hög puls, adrenalin och gemenskap. I paintball är det inte muskler eller storlek som räknas utan lagets möjlighet att kombinera flexibilitet, strategi och kommunikation. Er grupp delas in i minst två lag, vinner gör den som erövrar motståndarens flagga. Speltid 2 timmar.
Grundpris: 2750:-
295:-/person (minst 8 personer krävs för att köra)
200 bollar/person ingår.Extrabollar kan köpas till á 50:- för 100 bollar


Samtliga priser presenteras ex. moms.