Träningsweekend Taudien

Boka in den 8-10 september. Då kör vi en träningshelg som passar alla – oavsett om du vill komma igång med träningen eller tränar regelbundet så hittar du något som passar dig! Vi erbjuder allt från yogapass till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass.

Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att du ska få med dig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med dig partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend.

Förutom rolig träning blir det även god mat och skön avkoppling i Vattensalongen med unika spaupplevelser.

Taudien Training – Loka Brunn

Program

Fredag

15.00-17.00 – Eftermiddagsfika i Stora Societetshuset

16.00-16.45 – Träningspass med Loka Brunns instruktörer
Loka Brunns träningsinstruktörer tar dig med på ett träningspass. Vilket pass det blir får du information om i välkomstbrevet innan helgen.

17.00-20.00 – Tillgång till spa
Njut av en skön och avkopplande stund på SPA innan träningsaktiviteterna drar igång på riktigt.

20.00 – Trerätters middag i Stora Societetshuset

Lördag

07.00-07.30 – Aqua med Marlene
Fartfyllt aquapass med konditions- och styrkeövningar i poolen till glad musik. Perfekt att variera landträningen med skonsam men ändå intensiv träning i vattnet. 

07.30-08.30 – Yoga med Jennifer
Skön start på dagen med rörlighet, styrka och balans, men framförallt att jobba med att vara här och nu. Hitta ett lugn i kroppen och fyll på med energi för träningshelgen!

07.30-08.00 – Morgonjogg med Adam
Börja dagen med en skön joggingrunda i Lokas fantastiska natur. Samling spa entrén.

07.30-10.00 – Frukostbuffé i Stora Societetshuset

10.00-10.30 – Välkomstmöte
Träffa dina instruktörer för helgen och få information om Loka Brunn och helgens aktiviteter. (Här börjar helgen för er som anländer under lördagen). 

10.45-11.30 – Box med Adam
Med hjälp av handskar och mitzar jobbar vi med slag och sparkar tillsammans med vår träningskompis. Inga förkunskaper krävs och går utmärkt att komma själv på passet. 

10.45-11.30 – Funktionell styrka med Marlene
Glatt och funktionellt pass där vi jobbar igenom kroppens alla delar genom rörlighet, styrka och kondition. Passet är koreograferat till musiken och flera av övningarna utförs med hjälp av gummiband.

10.45-11.30 – Löpskolning och löpstyrka med Jennifer
Lär dig springa med rätt löpteknik med hjälp av olika löpskolningsövningar samt löpstyrka. Få tips på hur du kan springa mer effektivt och skonsamt för kroppen för att spara energi. Passet körs utomhus!

11.45-12.15 – MRL med Marlene
Stärk upp de utvalda områdena mage, rumpa och lår genom varierade och effektiva övningar.

11.45-12.15 – WOD med Adam
Crossfit inspirerat pass där vi tränar igenom olika block på tid där du själv väljer intensiteten. Träningen sker utomhus.

12.15-13.15 – Lunchbuffé med soppa, två olika varmrätter, stor salladsbuffé samt måltidsdryck.

13.30-14.15 – Föreläsning om kost med Adam
Få inspiration kring hur du kan äta för att få de resultat du förtjänar. Vad bör du tänka på kring din kost innan och efter din träning, hur ska du äta för att få i dig allt du behöver och vad är egentligen skadligt för dig? Genom ett pedagogiskt sätt kommer Adam att gå igenom enkel näringslära och samtidigt ta kol på en del myter som media målar upp.

14.30-15.15 – Dance med Jennifer
Härligt danspass med både gamla och nya låtar. Lev dig in i rollen från musikvideon och här är det du som är stjärnan! Enkla danssteg som i slutet av passet sätts samman till en längre koreografi.

14.30-15.15 – Tabata med Adam
Funktionell styrka med hög puls som utförs i intervallform.

15.30-16.30 – Endurance och stretch med Adam och Marlene
Löpning kombinerat med olika styrkeövningar som utförs i skogen i de vackra skogsslingorna runt sjön. Passet körs utomhus!

15.30-16.30 – Pilates och stretch med Jennifer i kyrkan
Pilates hjälper till att bygga upp styrkan i hela kroppen, med tonvikt på vår coremuskulatur. Träningen bygger på styrketräning tillsammans med stretching och koncentration. Kom ned i varv samtidigt som du stärker hela kroppen!

16.30 – Eftermiddagsfika, SPA och egen tid. Fyll på kroppen med ny energi för att sen varva ner på Lokas fantastiska SPA avdelning. Basta, besök bassängen eller bubbelpoolen eller varför inte sätta dig i den uppvärmda poolen utomhus med utsikt ner mot sjön.

19.30 – Tvårätters middag i Stora Societetshuset

Söndag

07.00-07.30 – Aqua Tabata med Marlene
Aquapass där vi arbetar med vattenmotståndets alla fördelar på ett intensivt sätt. Passet utförs i intervallform med 20 sekunders arbete som följs av 10 sekunders vila genom hela passet.

07.15-08.15 – Yin Yoga med Jennifer i kyrkan
I yinyoga fokuserar vi på Yin-delarna i kroppen med bl.a skelett, bindväv och ligament. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller hela dig med färsk, ny energi och lugnar ditt sinne.

07.30-08.00 – Morgonjogg med Adam
Börja dagen med en skön joggingtur i Lokas underbara miljö.

07.30-10.00 Frukostbuffé i Stora Societetshuset

9.30-10.15 – Föreläsning om motivation med Marlene
Hur kan våra tankar påverka oss? Vad är det som gör att vi inte alltid gör som vi har tänkt oss? Få konkreta tips kring hur du kan vända ditt tankesätt för att komma dit du vill.

10.30-11.00 Les Mills GRIT ™ Cardio med Marlene
Är ett högintensivt konditionspass som inget annat. Det är utformat för att bränna fett och snabbt förbättra din atletiska förmåga. I detta explosiva gruppträningspass använder du endast din egna kropp som vikt.

10.30-11.00 – Core med Jennifer
Stärk upp kroppens kärna med de viktiga mage-och ryggmusklerna.

11.15-12.00 – Zumba med Jennifer
Sväng loss till latinamerikanska rytmer med massor glädje. Härlig avslutning för helgens träning.

11.15-12.00 – Funktionell Cirkel med Adam
Träna igenom hela kroppen med olika stationer. Vi arbetar en övning per station och går sedan vidare till nästa. Både styrkan och konditionen kommer att utmanas och kroppen får en ordentlig avslutning på helgen.

12.05-12.30 – Stretch med Marlene
Avsluta din träningshelg med en skön längre stretch där vi sträcker ut i kroppens alla muskler.

12.30-13.30 – Lunchbuffé med soppa, två olika varmrätter, stor salladsbuffé samt måltidsdryck.

13.45-14.00 – Avslutning för helgen och överraskning.

Taudien Training – Loka Brunn Taudien Training – Loka Brunn

INSTRUKTÖRER

MARLENE TAUDIEN

Älskar känslan som uppstår av att träna i grupp och genom att se andra utvecklas. Tränar själv väldigt brett, men föredrar högintensiv funktionell träning. Startade 2013 upp TaudienTraining och har sedan dess blivit väl anlitad till att arrangera träningsresor och föreläsa. Jobbar förutom att arrangera resor och att föreläsa även som personlig tränare och gruppträningsinstruktör inom en stor bredd av olika klasser. Mycket uppskattad genom att få alla att känna sig sedda och att utmana sig lite mer än vad de själva trodde att de kunde.

ADAM TAUDIEN

Tycker att det bästa som finns är att lyfta tungt på gymmet och det är just styrketräning som han ägnar mest av sin egen träning åt. Uppskattat för sin pedagogiska utlärningsstil, att lyckas få alla att förstå hur olika övningar ska utföras. Kommer att inspirera med olika styrkeklasser och sin uppskattade föreläsning. Jobbar som instruktör inom boxning och funktionell träning samt även som personlig tränare.

TaudienTraining

TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att du ska få uppleva en aktiv och spännande semester med mycket glädje och gemenskap. TaudienTraining har många års erfarenhet inom både tränings- och resebranschen och vill dela med oss av det bästa av dessa två världar genom träningsresor! Vi finns alltid nära tillhands redo att hjälpa dig med alternativ på övningar, kosttips, visa teknik på någon övning eller vad du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Taudien Training – Loka Brunn

Priser

Lördag–Söndag:

Ingår en övernattning i dubbelrum, samtliga träningspass och föreläsningar, 2 st lunchbufféer, 1 st tvårätters middag, 1 frukostbuffé och 1 mellanmål.

3 090 kr/person. Enkelrumstillägg 200 kr.

Fredag–Söndag:

Ingår två övernattningar i dubbelrum, samtliga träningspass och föreläsningar, spatid fredag kväll, 2 st lunchbuffée, 1 st trerätters middag, 1 st tvårätters middag, 2 st frukostbuffé, 1 mellanmål och 1 eftermiddagsfika.

4 695 kr/person. Enkelrumstillägg hela helgen 200 kr.

TIPS! För dig som också vill få tid till att SPAa rekommenderas att anlända på fredagen så att du kan ägna hela eftermiddagen i  Vattensalongens bad- och spaområde. På lördagen erbjuds även att SPAa mellan kl. 17.00-18.30, samt att samtliga Aquapass är inne i Vattensalongens bad- och spaområde.

BOKA

Evenemanget kan bokas via vår onlinebokning, via telefon 0591 – 631 00 eller genom att skicka mail till info@lokabrunn.se.

TRYCK HÄR FÖR ATT BOKA