Spa & Wellness

Aktivitetspass

Ta med hela gänget på ett träningspass med våra instruktörer. Välj bland annat mellan zumba, core, yoga, qi gong eller varför inte vattenträning under Vattensalongens kristallkronor.

Vissa av våra träningspass kräver en extern leverantör och bör därför bokas i god tid. Ta kontakt med vår bokning så berättar dem gärna mer. 

2-70 personer
Totalpris 1 500 kr ex moms

Energi Paus

Överraska dina medarbetare med en kort energigivande paus under mötet. Efter överenskommelse gör en av våra aktivitetsledare entré för lätta andnings- och rörelseövningar till musik i möteslokalen eller utomhus. En snabb och enkel aktivitet som gör det enklare för deltagarna att behålla koncentrationen längre. Energi Paus går att genomföra både inom- och utomhus, om ni önskar ta vara på den friska luften.

895 kr

Stavgång

Upplev stavgång i naturskön miljö! Vi erbjuder ledarledda stavgångspass för grupper upp till 25 personer.

2-25 personer
Totalpris 1 875 kr

Buggkurs

Sveps med i dansglädjen! Tillsammans med skön musik, lär vi oss en del av buggens grunder.

4-10 personer
385 kr/person

11-50 personer
330 kr/person

Bastuflotten Lovisa Ulrika

Välkommen ombord på vår största bastuflotte har fått sitt namn efter drottning Lovisa Ulrika (1720-82) som var gift med kung Adolf Fredrik. Ombord finns gott om plats för många personer och flotten är bokningsbar både för företag och privatpersoner.

Lovisa Ulrika har en stor vedeldad bastu med plats upp till 20 personer. Ombord på flotten finns även två omklädningsrum med dusch, toalett, kyl, relaxrum med fantastisk utsikt och en härlig badbrygga. Om så önskas finns möjlighet att beställa kaffe, mat och dryck till flotten.

2-10 personer
Totalpris 2 760 kr

11-20 personer
Pris/person 276 kr

I priset ingår 1 stycken Spendrups öl per person samt en liten charktallrik för hela sällskapet.