MOUNTAINBIKE

Ta på dig sköna kläder, knäpp hjälmen och sätt dig på sadeln. Hos oss kan du och dina vänner testa på att åka mountainbike tillsammans med en av Sveriges duktigaste tävlings-åkare – Fredrik Berg. Ni väljer svårighetsgrad och Fredrik visar vägen!

Lätt (Njutarsvängen)

En härlig naturupplevelse i den trolska bergslagskogen runt Loka Brunn. Vi cyklar i ett lätt tempo på mestadels natursköna små grusvägar runt sjöarna vid Loka Brunn, några inslag av lättare stigar förekommer.

Total tidsåtgång: ca 1-1,5 tim.

Medel (Träningsvärken)

Här får vi ta i lite och känna på MTB när den är som bäst, ett lagom tempo som anpassas efter gruppen och vi cyklar mestadels på trevliga MTB stigar och småvägar i skogarna runt Loka Brunn. För den som vill testa sina krafter så finns någon stigning efter vägen där svetten får visa sig.

Total tidsåtgång: ca: 1,5-2 tim.

Avancerad (Utmaningen)

Vem på företaget är starkast, eller är det bara snack? På denna tur får ni chansen att uppleva vad MTB i avancerad miljö på tekniskt tuffa banor handlar om.

Vi håller oss i den härliga skogen runt Loka och även om banorna är krävande så ges många tillfällen att njuta av naturen vi befinner oss i.

Minst 3 personer
Grundpris 1 820 kr
Pris/person 720 kr