Mat & Dryck

Bubblor & Babbel

Avsluta konferensdagen med en avslappnad After work med bubbliga drycker, goda tillbehör och en massa babbel.

Chark- eller grönsaksBricka

Vi serverar en enkel charkbricka med ölkorv och salami samt chips och nötter alternativt en grönsaksbricka med dipp samt chips och nötter. Det serveras även bubblor i form av öl med alternativ som vin och alkoholfri dryck.

Pris
125 kr/person

Snittar

Vi serverar tre olika snittar samt chips och nötter. Här serveras det bubblor i form av mousserande vin med alkoholfritt alternativ.

Pris
150 kr/person

Chokladprovning

Alla älskar choklad så låt er förföras av kakaobönans allra läckraste egenskaper och gestaltningar. Upptäck en ny spännande värld av dofter och smaker. Tillsammans lär ni er att urskilja och uppskatta choklad av olika karaktärer och kakaohalt. Under provningen får också följa kakaobönans väg från planta till färdig choklad.

1-250 personer
Grundpris 3 000 kr
Pris/person 210 kr

Mousserandeprovning

Vi provar fyra olika mousserande vin och lär oss mer om kulturen, odling och vinifiering. Dessutom lär vi oss att prova på ett professionellt sätt och att sätta ord på våra sinnliga upplevelser.

1-250 personer
Grundpris 1 650 kr
Pris/person 280 kr

Vinprovning

Vi provar fyra olika viner och lär oss mer om kulturen, odling och vinifiering. Dessutom lär vi oss att prova på ett professionellt sätt och att sätta ord på våra sinnliga upplevelser.

Välj mellan våra olika teman. Gamla världen (Europa), Nya världen (världen), Lokas val samt Druvor där vi provar några utvalda druvor av samma sort men från olika geografiska ursprungslägen.

1-250 personer
Grundpris 1 650 kr
Pris/person 210 kr

Ölprovning

Nu har du möjligheten att lära dig mer om öl, en av världens mest populära drycker. Upplevelsen passar alla vare sig du är en erfaren ölkännare eller för dig som just fått upp ögonen för drycken.

1-250 personer
Grundpris 1 650 kr
Pris/person 200 kr

Lär dig sabrera

Att sabrera är en flera hundra år gammal tradition som blir allt mer populär. Under kursen lär ni er att slå av toppen av flaskan med en sabel vilket alltid är lika festligt. Ni lär er också mer om traditionen och hur man hanterar sabeln på ett säkert och stilfullt sätt med hjälp av vår sommelier. En flaska mousserande ingår per deltagare.

1-15 personer
Grundpris 1 650 kr
Pris/person 468 kr

Mat/Dessert och vin i kombination

En rolig och intressant aktivitet som lär oss mer om smaker i kombination, i form av Cause & Effect. Mat och vin i kombination börjar med att man smakar vinerna utan tillbehör och sedan tillsammans med smaker som sötma, sälta, syra, umami och hetta upplever de olika kombinationernas betydelse för bästa smakupplevelse. Dessert och vin i kombination börjar med att man smakar vinerna utan tillbehör för att sedan prova de olika desserterna tillsammans med vinerna och uppleva de olika kombinationernas betydelse för bästa smakupplevelse.

Mat och vin i kombination

– Två vita viner
– Två röda viner
– Åtta råvaror som smaktillbehör
– Sommelier som kursledare
– Uppdukning i brunnsmiljö

Dessert och vin i kombination

– Fyra söta viner
– Fyra olika smakprover av dessert
– Sommelier som kursledare
– Uppdukning i brunnsmiljö

1-250 personer
Grundpris 1 650 kr
Pris /person 230 kr

Samtliga priser presenteras ex moms.