Motor

Go-kart

Utmana varandra i ett Grand Prix Race på Gelleråsbanan, beläget två mil söder om Loka Brunn. Bra för en grupp som vill tävla enskilt. Kör på nybyggd Go-kartbana med inbyggd bandepå med racecontrol och takterrass.

430 kr/person

Racerförare

Vi börjar heldagen med frukost därefter följer teoretisk genomgång av regler, säkerhetsbestämmelser och spårvalsinstruktioner.  Efter teorin byter vi om till racingutrustning och påbörjar träningsheat och tävling. Under dagen tävlar du med racingutrustade Volvo C30, dubbelmotoriga go-kart och, Formel 3 Reynard 873. Du lär dig allt från kurvteknik till hur du ska hantera en racingbil. Körningen görs på Gelleråsen två mil söder om Loka Brunn.

1-30 personer
Pris/person 6 450 kr

SpeedCar Xtrem

Tänk er en kombination av en go-kart och en WRC rallybil, vi kallar dem SpeedCar Xtrem. 150 hk fördelat på 300 kg = 0-100 km/h på 3,5 sekunder. SpeedCar Xtrems har 750 cc motor, 6 växlad sekventiell växellåda och en kaross gjord av glasfiber och kevlar. Med ett hjul i varje hörn, dubbla länkarmar och justerbara racestötdämpare kommer ni att uppleva körglädje och fart på ett sätt ni aldrig upplevt det tidigare. Oavsett om ni är nybörjare eller har tidigare erfarenhet så kommer ni tack vare bilens egenskaper få en upplevelse och utmaning utöver det vanliga. Körningen görs på Storfors eller Hällefors motorbana där ni kommer få köra på tid i omgångar, tävla mot era kollegor, vänner eller endast mot er själva.

Minimum 6 personer 16 500 kr (2 750 kr/person)
Från 7 personer och uppåt 2000 kr/person