Gästspel av Linn Söderström

Fredagen den 2 mars 2018 kommer Linn Söderström till oss för ett spännande gästspel.  Med sig har hon Laure Colombo som guidar oss genom välkända Cornasviner.

INSPIRATÖRER

LINN SÖDERSTRÖM

Linn Söderström är kock med erfarenhet från krogar som Street, Operakällaren och Ekstedt. Hon har drivit middagsklubb sedan 2009 och privatkocksföretag för hemmauppdrag, events, pop ups och matstudio sedan 2011. Hon medverkar i den senaste säsongen av Kockarnas Kamp. Vana radiolyssnare känner säkert igen henne från radioprogrammet Nisses fredag/Fredag i P3 eller som matspanare i P5. I höst öppnar hon tillsammans med Marion Ringborg minirestaurangen Garba inne på Minority Gallery. Linn har en examen i arbetslivskommunikation och är en av medgrundarna av kocknätverket TakeOver.

Familjen Colombo

Jean-Luc Colombo, uppväxt i Marseille, utbildad apotekare som senare sadlat om till oenolog, vinkonsult och vinodlare i Cornas. Med sina nya idéer och stora kreativitet gjorde han närmast revolution i det ålderdomliga distriktet.  Först mycket omstridd men idag både välkänd och ses som den stora stjärnan i Cornas. Colombos tre mest välkända Cornasviner är Terres Brûlées, Les Ruchots och La Louvée som alla består av 100 procent Syrah. Idag är hans vinproduktion den största i den lilla appellationen Cornas. Vingården som ligger på de branta sluttningarna vid floden Rhône sköts helt ekologiskt utan besprutningar. Under ett antal år har Jean-Luc verkat som en driftig ambassadör för Rhônedalen.  Framgångarna har ökat och därmed har också verksamheten vuxit med dottern Laure Colombo som nu är ansvarig vinmakare inom företaget.

Program

Fredag 2 mars

kl. 14.30-17.00   Ankomstkaffe med kakbuffé i Stora Societetshuset
kl. 15.00   Garanterat incheckningstid på ert rum
kl. 18.30   Fyrarätters gästspelsmiddag med kvällens dryckespaket från Cornas i Sjövillan.

Lördag 3 mars

kl. 07.00-10.00   Frukostbuffé
kl. 07.00-12.00   Entré till vår Vattensalong med unika spaupplevelser.

Pris

Svit 3 195  | Societetsklass 3 095  | A-klass 2 895 | B-klass 2 795

Priserna presenteras per person. Enkelrumstillägg 150 kr gäller B- eller A-klass rum. Önskas alkoholfritt alternativ till middagen reduceras ordinarie pris med 400 kr.

För dig som enbart vill vara middagsgäst blir priset för middag med vinpaket: 1 475 kr (alkoholfritt alternativ 1 075 kr).

BOKNING

För bokning eller mer information vänligen ring oss på 0591- 631 00 eller maila info@lokabrunn.se.