DIN dag på Loka Brunn

Välkommen till vårens ”må bra-dag” på Loka Brunn, där du kommer att få ta del av föreläsningar och verktyg inom självkänsla och självkännedom, stress och mental träning. Detta blandas med god mat, träning, andningsövningar och vacker natur!

Program

09.30 Välkommen. Samling utanför receptionen för att ta oss till dagens start av en lugn stund.
09.45 Yoga, stretch och tystnad i naturen med Anna Rajala
Ett lugnt pass där vi landar i kroppen och genom enkla övningar fokuserar på andning och kroppens förutsättningar för rörlighet och närvaro just i dag.
10.15 Förmiddagskaffe i salongerna
10.45 Föreläsning ”Våga Vara DU” med Linda Gustafsson
Om vem just du är och hur det påverkar din kommunikation till andra, din inre kompass, en personlig vision och om att våga lyssna mer till sig själv än att påverkas av andra. Att medvetengöra sina val för att lättare styra sin egen livsbuss och om att bestämma sig för när en dröm ska bli verklighet.
12.15 Gemensam lunchbuffé i restaurangen
13.30 Föreläsning om stress med Anna Rajala
Föreläsningen belyser vad som stressar oss, symptom på stress och effekter på kroppen vid långvarig stress. Dessutom får du konkreta verktyg som hjälper dig att skapa balans mellan stress och återhämtning och öka din livskvalitet.

fortsättning program…

14.45 Eftermiddagskaffe med smoothies och tilltugg
15.15 Workshop ”Din handlingsplan i rollen som VD i ditt eget liv” med Marlene Tivemark
I rollen som VD i ditt liv kartlägger du om vart JAG AB står idag och sätter upp mål om vart du är på väg.  
16.45 CrossNature pass i parken
Ett pass varierat med funktionell styrka och kondition som utförs individuellt, i par och grupp där vi endast arbetar med vår egen kropp eller är varandras motvikter. Träningen baseras på övningar efter egen förutsättning och passar alla. 
17.30 Avslut med stretch, summering och reflektioner av dagen. Vad tar just du med dig? Vad blir ditt första steg mot ett bättre välmående?

Vilka är vi?

Linda Gustafsson – Insight by you
Utbildad coach med Internationell Certifiering, Hälsoinspiratör och CrossNature instruktör, drivs av välmående och att få andra att växa och stärka sin självkänsla.

Marlene Eriksson – AssisCo
Certifierad ICC och stress Coach samt inom kort även certifierad mental tränare. Marlene har alltid varit fascinerad av hur människor kan utvecklas till sitt bästa jag och brinner för att vi ska stärka vårt personliga ledarskap.

Anna Rajala – ACTum
Stressterapeut, utbildad inom ACT och Basal Kroppskännedom med lång erfarenhet av mindfulness, yoga och andra kroppsterapier. Motto: din kropp är din möjlighet.

Pris

1 595 kr/person.

Bokning

Här finner du fullständigt program samt hur du anmäler dig.

 

Vi har ett begränsat antal platser.