Boot camp

Det är jag som är Niklas Lindman. Det är mig du kommer att få träffa tillsammans med någon av våra inspirerande instruktörer. Jag har nöjet att driva träningsanläggningen Vital Gym & Hälsa i Filipstad och är aktiv inom bl.a. Athletic fitness – styrketräning, mountainbike och löpning. Jag arbetar som gruppinstruktör, personlig tränare och kostrådgivare. Mitt fokus riktas mot individens målsättning, exempelvis att genomföra en halvmara eller stå på scenen i en fitness-tävling. Många gånger kan målet vara enkelt men svårt att nå själv. Det är här jag kommer in i bilden. Träning för mig ska vara kul och varierande oavsett individnivå. Det är bara viljan som sätter gränser.

Boot camp

Boot Camp kommer ursprungligen från USA och ingår i den slutliga prövningen för arméns och marinens soldater. Målet är att stärka det mentala, både som individ och i grupp. Att faktiskt veta, att jag fixade detta och att inget är omöjligt och samtidigt ge kroppen en riktigt skön genomkörare.

Body Extreme Outdoor

Vår tolkning av Boot Camp är Body Extreme Outdoor.

Vad gör man? Vi vill behålla grundtanken med en camp men på vårt sätt. Alla moment utförs en och en i grupp.

Med hjälp av kroppen och med viss utrustning kunna hantera bl.a. däck, stockar, tunnor, rep, släggor m.m. Helt plötsligt kan du dras in i en kamp där du står öga mot öga i en dragkamp. Här gäller det att visa vems pannben som är tjockast där styrka, spänst, vilja och kondition sätts på prov.

För vem? Alla som vill ha en utmaning! Oavsett skada eller annat hinder, elit eller helt ny i träningsvärlden kan alla delta. Vi stämmer av innan start om behov finns för alternativa övningar. Alla deltagare ska känna att man är med utifrån sina egna förutsättningar och ha fått prestera utifrån sig själv.

Vilka? Kick off, teambuilding, konferensgrupper men även för idrottsföreningar som behöver ett pass tillsammans vid t.ex. off-season.

Vart? Vi är ute oavsett väder och ju skitigare desto bättre blir upplevelsen. ”MANKIND VS NATURE”

Klädsel? Oömma kläder. Du ska vara beredd på att få kasta det du hade på dig från topp till tå! Känsliga händer rekommenderar vi arbetshandskar.

Bokas? Kan bokas året runt så länge det är is/snöfritt.

Pris

3 100 kr exkl. moms (10-25 personer).