Referenser

Rotarygruppen DG 2016-2017

Återkommer gärna hit igen eftersom vi trivdes så bra. Det var så mycket intressant att ta del av under vistelsen. Mycket finns t.ex. att se i museerna inom området. Vi besökte den vackra kyrkbyggnaden och vi ”drack brunn” i Lokasalongen. Promenaderna i skogen runt de intilliggande sjöarna var underbara. Vattensalongen med bassänger har sagolik utsikt mot en av sjöarna. God frukostbuffé och hjälpsam trevlig personal. Mycket god mat och dryck vid lunch, middag och eftermiddagskaffe.

Ulla Andreasson
Orust rotaryklubb
Distrikt 2360

CGI

Vi var 180 deltagare från CGI som åkte till Loka Brunn för en kick-off. Vi valde i första hand Loka för att anläggningen har kapacitet att ta hand om så många deltagare och för att vi ville vistas i en rogivande och kreativ miljö. De två dagarna på Loka översteg våra förväntningar när det gäller rummen, spa-anläggningen och framförallt maten. Allt praktiskt med konferenssal, teknik och aktiviteter fungerade väldigt bra. Personalen var väldigt tillmötesgående både innan och under konferensen. Vi kan verkligen rekommendera Loka Brunn som konferensanläggning både för små och stora grupper.

Liselotte Bryngelsson
Systemutvecklare CGI

Consentio Ledarskap

Helheten är det som gör att vi på Consentio Ledarskap verkligen älskar Loka Brunn. Där finns den avstressande miljön, den fantastiska maten, de eleganta och fräscha rummen, de ändamålsenliga konferenslokalerna, och en personal som alltid gör sitt bästa för att man ska trivas.

Därför har vi fortsatt att utveckla vår relation med Loka Brunn i snart 15 år!

Tony Månsson
platsansvarig på Consentio Ledarskap Örebrokontor

KD Solskydd Ab

”Ingen plats har vi fått så positiva omdömen från våra kunder som träffarna på Loka Brunn”

För oss är det viktigt att lämna kontoret för bästa mötesresultat. Då är Loka Brunn den perfekta platsen för kreativa möten.
Så nära men ändå så långt från vanliga vardagen.

Trots flera besök på Loka Brunn är den ena vistelsen inte den andra lik och de bjuder alltid på stor flexibilitet beroende på typ av grupp och årstid. Av de anläggningar vi varit på är det Loka Brunn som fått de bästa omdömena från våra kunder, vilket självklart är jätteviktigt för oss som arrangör.

Claes Strandberg
KD Solskydd AB

EKV ENergi AB

Vi tyckte det var fantastiskt sist vi var hos er 2006, och nu var det till och med ännu bättre.

Vi är supernöjda med vår vistelse på Loka Brunn! Rummen var vackra, sängarna sköna och maten fantastisk!

Vi fick en egen salong att sitta och mysa i efter maten, det uppskattade vi verkligen!

Vi kan varmt rekommendera er anläggning!

Caroline Nilsson
VD, EKV Energi AB Örebro

Capio Vårdcentral Haga

All personal på Loka Brunn som vi träffade var tillmötesgående, serviceinriktade och kompetenta.
Vår möteslokal var helt suveränt planerad med flera grupprum intill som vi använde flitigt. Tekniken fungerade hela tiden.

När vi avslutat vårt planeringsarbete för dagen så tog vi oss till Vattensalongen där vi kunde njuta av de varma källorna. Vi tycker att det är viktigt att lära känna varandra i andra roller än de rent professionella, för att på så sätt utvecklas ännu bättre tillsammans.

Efter en härlig trerättersmiddag så sov vi gott i fina nyrenoverade rum, med väldigt sköna sängar.

Utvilade tog vi oss ann en ny dag och vi tycker att vi uträttade stordåd. Vi var kreativa, lösningsfokuserade och hade hela tiden ett trevligt samtalsklimat.

Det var två fantastiska dagar och utvärderingen som alla medarbetare gjorden den sista halvtimmen berättade att detta var de bästa planeringsdagarna hittills!

Åsa Harbe
Vårdadministratör Capio Vårdcentral Haga

E-man AB

I över 10 år har vi ständigt återkommit till Loka Brunn för våra konferenser, vi hittar helt enkelt inget som passar oss bättre. Här finns allt som vi tycker är viktigt för att få till en lyckad konferens.

Tillmötesgående personal som alltid gör sitt bästa, både inför och under konferensen.

Många konferenslokaler av varierande storlek och karaktär som gör att det alltid löser sig efter de behov man har.

Dessutom, alltid god mat, en härlig fikabuffé och underbart sköna sängar att sova i. Och det här är viktiga saker!

En stor kapacitet på hotellrum gör också att vi alla kan få egna rum.

Vattensalongen, som måste upplevas, är perfekt för avkoppling efter dagens arbete.

Loka Brunn är en både rogivande och kreativ miljö att befinna sig i, och listan över positiva saker kan göras lång. Men bäst är att åka dit och uppleva själv.

Carina Edlund
e-man AB, Västerås

Colmec AB

På Loka Brunn har man verkligen känslan för kundernas behov och upplevelser.

Torgny Johansson
Försäljningschef Colmec AB

Norstat Sverige AB

När vi planerade för vår första koncernkickoff tillsammans med våra nytillkomna Norstatvänner från Tyskland, England och Italien så letade vi efter ett personligt och naturnära alternativ, ett mysigt konferensställe som kunde hantera 140 deltagare och samtidigt sätta guldkant på detta speciella tillfälle. Loka Brunn överträffade alla förväntningar!

Från mycket professionell planeringshjälp till fint och varmt värdskap på plats. Rummen var härliga och maten höll hög klass och visade upp Sverige från sin bästa sida. LOKA blev vår lilla ”egna svenska exotiska by” dessa dagar och atmosfären skapade de bästa förutsättningar för att lära känna våra nya kollegor. Inga problem att fixa kräftskiva i oktober; musik, bar och dans till långt in på natten och härliga umgängesrum för djupa diskussioner.  Det professionella programmet flöt på bra i de olika konferensrummen med teknik och utrustning; allt från storsamling med 140 personer till de olika ländernas egna mindre samlingar och grupparbeten. Underbart att efter långa möten koppla av i Vattensalongen med ett glas bubbel och den vackra höstskruden utanför fönstren. Några passade på att ta en joggingtur i de härliga omgivningarna.

Vi har haft storstadstema på tidigare koncernsamlingar och även om det har varit bra så infann sig en helt annan känsla av gemenskap denna gång. Vi är oerhört nöjda och kan varmt rekommendera LOKA.

Marie Sommar
VD Norstat Sverige AB

Maxi ICA Stormarknad Universitetet

En magisk miljö kryddat med bra konferensmöjligheter, mysiga rum, lokala matupplevelser, relax i toppklass och en service utöver det vanliga. Sammanfattas enkelt med ordet världsklass!

Erik Eskils
Maxi ICA Stormarknad Universitetet