Salonger

Våra salonger ligger i Stora Societetshuset som byggdes i början av 1900-talet. Sjunk ner i en skön fåtölj framför brasan och njut av hembakat bröd och vårt eget kaffe. Koppla av med en bra bok, spela ett sällskapsspel, samtala med dina kära över ett glas champagne eller delta på någon av våra många provningar.

Här avnjuts rofylld avkoppling och stillhet men även underhållning och dans.

Njut av livets goda!

Vinsalongen

I Stora Societetshusets källare finns vår senaste salong. Vinsalongen med tillhörande champagnerum erbjuder unika upplevelser i vinets tecken. Här finns Spendrup Vins produkter representerade.

Fördrink och sabrering
Fredagar och lördagar samlas vi kl. 17.45 utanför Stora Societetshuset för att gemensamt med vår sommelier gå igenom konsten att sabrera. Efteråt får alla avnjuta ett glas nysabrerad Crémant de Bourgogne Geisweiler Brut innan middagen.

Pris 125 kr/person

Med reservation för eventuella förändringar.

Lokasalongen

Lokasalongen ligger intill kyrkan och är ett upplevelserum i samarbete mellan Loka Brunn och LOKA. Här kan du njuta av stillheten, lyssna till mystiken och uppleva traditionen av att dricka brunn. Redan för 1 000 år sedan gästades vi av människor som ville dricka av det friska och rena källvattnet, som enligt sägnen gav styrka och kraft. Kanske är det en myt, kanske inte. Sant är i alla fall att varje liten droppe LOKA kommer från Loka Brunn.

Välkommen in!