Kvällsmeny

Måndag/torsdag

Förrätt

Halstrad pilgrimsmussla
Saltbakad rödbeta, vinegrette med hasselnötter, honung och äpple

Varmrätt

Kalvytterfilé
Rökt mandelpotatis, kräm på kålrot, pumpa och ostronskivling

Dessert

Hjortronparfait
Råröda hjortron, kola, maräng och kaksmulor

Tisdag

Förrätt

Tartar på svensk biff
Senapskräm, ölkokt lök, gravad äggula, friterad potatis och pepparrot

Varmrätt

Torskrygg
Brynt grädde, mangold, bönor, sjökorall och Älvdalsrom

Dessert

Äppelkompott
Rostad mandelkräm, äppelkaka, fänkålsglass och salt mandel

Onsdag 

Förrätt

Hälleflundra
Skaldjurskräm, syrad fänkål, stenbitsrom och hummerolja

Varmrätt

Hjortinnanlår
Potatispuré med brynt smör och sveciaost, kantareller, lingon och kål

Dessert

Chokladkräm
Drömmar, karamell, vaniljglass och rom marinerade körsbär

Fredag/Lördag/Söndag

Förrätter

Halstrad Pilgrimsmussla
Saltbakad rödbeta, vinegrette med hasselnötter, honung och äpple

alt.
Tartar på svensk biff
Senapskräm, ölkokt lök, gravad äggula, friterad potatis och pepparrot

alt.
Hälleflundra
Skaldjurskräm, syrad fänkål, stenbitsrom och hummerolja

Varmrätter

Torskrygg
Brynt grädde, mangold, bönor, sjökorall och Älvdalsrom

alt.
Hjortinnanlår
Potatispuré med brynt smör och sveciaost, kantareller, lingon och kål

alt.
Helgens varmrätt

Desserter

Osttallrik
Tre sorter svenska ostar, honungsrostade nötter, plommonkompott och fröknäcke

alt.
Äppelkompott
Rostad mandelkräm, äppelkaka, fänkålsglass och salt mandel

alt.
Chokladkräm
Drömmar, karamell, vaniljglass och rom marinerade körsbär

Pris

Förrätt 145 kr
Varmrätt 325 kr
Dessert 125 kr
Trerättersmiddag 595 kr