Lunch och kaffe

Lunchbuffé

Varje dag serveras Lokas lunchbuffé i Stora Societetshusets restaurang. På buffén serveras ett stort salladsbord, dagens soppa och två varmrätter. Hembakat bröd med smör och bordsvatten. Vegetarisk rätt eller annan specialkost ordnar vi gärna. Meddela oss vid bokningstillfället. Kaffe med dessert ingår och serveras efter lunchen i salongen.

Tider & priser
Vardagar kl. 11.45-13.30 | 185 kr
Helger kl. 11.45-14.00 | 195 kr

Barnpriser
0-3 år fritt | 4-6 år 65 kr | 7-15 år 95 kr

Trerätters lunch

Det är inte bara till middag som vi serverar trerätters – utan även till lunch*! Det är samma meny som serveras på kvällen och kostar 595 kr. Du finner vår trerättersmenyn här.

*Trerätters lunchen måste bokas i förväg och kräver att ni är minst 6 personer vid tillfället. 

Afternoon tea

Under fredag, lördag och söndags eftermiddagarna mellan kl. 14.30-17.00 dukar vi upp vår afternoon tea i salongen. Här bjuds det på scones med tillbehör, tårta och ett urval av torra och mjuka kakor. Vi bakar på svenska ägg från frigående höns, riktigt smör samt ekologisk grädde och mjölk.

Pris
150 kr
0-3 år fritt | 4-10 år 65 kr

LUNCHMENY

Måndag

– Jordärtskocksoppa
– Panerat kycklingbröst med dragonkräm och rostad potatis
– Krämig skaldjurspasta med dill och tomat

Tisdag

– Kycklingsoppa
– Köttfärslimpa med bacon, syltlök, kokt potatis och gräddsås
– Lasagne med grönsaker, spenat och lagrad ost

Onsdag

– Rostad rotsellerisoppa
– Fisk wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och kokt potatis
– Chili con carne med matvete och creme fraiche

Torsdag

– Jordärtskocksoppa
– Äppelbakad fläskbog, timjanrostad potatis, kål och skysås
– Rödbetsbiffar med getostkräm och kokt potatis

Fredag

-Kycklingsoppa
– Ostpanerad fläskschnitzel med tomatsås, stekt potatis
– Grönkålspasta med parmesan och rostade frön

Lördag

– Rostad rotsellerisoppa
– Örtbakat kycklingbröst med rostade rotfrukter, ädelostsås
– Bakad vit fisk med räkor, pepparrot och brynt smör

Söndag

– Jordärtskocksoppa
– Helstekt kotlettrad med grönpepparsås och klyftpotatis
– Fiskgryta med saffran, aioli och kokt potatis