Lunch och kaffe

Lunchbuffé

Varje dag serveras Lokas lunchbuffé i Stora Societetshusets restaurang. På buffén serveras ett stort salladsbord, dagens soppa och två varmrätter. Hembakat bröd med smör och bordsvatten. Vegetarisk rätt eller annan specialkost ordnar vi gärna. Meddela oss vid bokningstillfället. Kaffe med dessert ingår och serveras efter lunchen i salongen.

Tider & priser
Vardagar kl. 11.45-13.30 | 175 kr
Helger kl. 11.45-14.00 | 195 kr

Barnpriser
0-3 år fritt | 4-6 år 65 kr | 7-15 år 95 kr

Trerätters lunch

Det är inte bara till middag som vi serverar trerätters – utan även till lunch*! Det är samma meny som serveras på kvällen och kostar 595 kr. Du finner vår trerättersmenyn här.

*Trerätters lunchen måste bokas i förväg och kräver att ni är minst 6 personer vid tillfället. 

Afternoon tea

Under fredag, lördag och söndags eftermiddagarna mellan kl. 14.30-17.00 dukar vi upp vår afternoon tea i salongen. Här bjuds det på scones med tillbehör, tårta och ett urval av torra och mjuka kakor. Vi bakar på svenska ägg från frigående höns, riktigt smör samt ekologisk grädde och mjölk.

Pris
145 kr
0-3 år fritt | 4-10 år 65 kr

LUNCHMENY

Måndag

– Rostad blomkålssoppa med frön
– Stekt kycklingbröst med dragonsås serveras med rostad potatis
– Pasta med chorizo, rostad paprika och parmesan

Tisdag

– Svampsoppa med surdegskrutonger
– Örtbakad fläskkarré med äppelkompott, skysås och rostad potatis
– Bön och linsgryta med kokt potatis och örtkräm

Onsdag

– Het linssoppa med crème fraiche
– Biff á la Lindström med smetana, saltgurka och kokt potatis
– Fiskgryta med saffran, blåmusslor och aioli

Torsdag

– Rostad blomkålssoppa med frön
– Bakad fisk med persiljesås, kokta ägg serveras med kokt potatis
– Morotsbiffar med fetaostkräm och rostad potatis

Fredag

– Svampsoppa med surdegskrutonger
– Oxbringa med rostade rotfrukter och pepparrotssås
– Laxpudding med skirat smör och citron

Lördag

– Het linssoppa med crème fraiche
– Stekt kotlettrad med rotfruktsgratäng och rosmarinsky
– Krämig pasta med svamp, spenat och lagrad ost

Söndag

– Rostad blomkålssoppa med frön
– Porterstek med svartvinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis
– Ostpaj toppad med dill, spenat och skaldjur