Lunch

Lunchbuffé

Varje dag serveras Lokas lunchbuffé i Stora Societetshusets restaurang. På buffén serveras ett stort salladsbord, dagens soppa och två varmrätter. Hembakat bröd med smör och bordsvatten. Vegetarisk rätt eller annan specialkost ordnar vi gärna. Meddela oss vid bokningstillfället. Kaffe med dessert ingår och serveras efter lunchen i salongen.

Tider & priser
Vardagar kl. 11.45-13.30 | 185 kr
Helger kl. 11.45-14.00 | 195 kr

Barnpriser
0-3 år fritt | 4-6 år 65 kr | 7-15 år 95 kr

Trerätters lunch

Det är inte bara till middag som vi serverar trerätters – utan även till lunch*! Det är samma meny som serveras på kvällen och kostar 595 kr. Du finner vår trerättersmenyn här.

*Trerätters lunchen måste bokas i förväg och kräver att ni är minst 6 personer vid tillfället. 

LUNCHMENY

Måndag

– Potatis och purjolökssoppa med rostad chorizo
– Stekt kycklingbröst med syltlök, champinjoner, rökt sidfläsk och rödvinsås
– Omelett med getost, sojabönor, örtbladsallad och rostat bovete

Tisdag

– Morotssoppa med rostade pumpafrön och ingefärsyoghurt
– Pannbiff med stekt lök, rårörda lingon, skysås och kokt potatis
– Kryddig bönragu med ris och crème fraiche

Onsdag

– Het linssoppa med surdegskrutonger och crème fraiche
– Bakad vitfisk med rödbetor, kapris och brynt smör
– Köttfärsgratäng med potatis

Torsdag

– Potatis och purjolökssoppa med rostad chorizo
– Dillkött med syrade morötter och kokt potatis
– Krämig pasta med basilika, rostad paprika och zucchini

Fredag

– Morotssoppa med rostade pumpafrön och ingefärsyoghurt
– Panerad rödspätta med remouladsås och kokt potatis
– Isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Lördag

– Het linssoppa med surdegskrutonger och crème fraiche
– Örtbakad fläskkarré med rostade rotfrukter med ört- och citronkräm
– Pasta med lax, dill, spenat och citron

Söndag

– Potatis och purjolökssoppa med rostad chorizo
– Nötstek med gräddsås, svartvinbärsgelé och kokt potatis
– Matvetesallad med grillade grönsaker och fetaostkräm

Med reservation för eventuella förändringar i menyn.