December

UNDERHÅLLNING AV MALIN OCH PETTER LOBELL | 1 december

Malin och Petter Lobell underhåller i salongerna från kl. 20.30.

Julbordssittningar | 5-21 december

Loka Brunn välkomnar dig med din personal, kunder och kollegor, familj och vänner till vårt julbord. Vi dukar upp vårt traditionsenliga julbord med fokus på lokalproducerat och vilt. Glögg och klassiska tillbehör serveras i Societetssalongen 30 minuter innan sittning.

Här finner du samtliga sittningar.

UNDERHÅLLNING AV Magdalena Eriksson | 16 DECember

Magdalena Eriksson underhåller i salongerna mellan cirka kl. 14.00-16.00.

Julfirande på Loka Brunn | 23-26 december

Njut av en avkopplande och stämningsfull julhelg på Loka Brunn. Ett traditionsenligt julfirande som passar både stora som små. I julprogrammet finns allt ifrån julbak och ölprovning till Kalle Anka och hans vänner. Under hela helgen kan du uppleva vår Vattensalong med unika bad- och spaupplevelser, behandlingar samt spabutik.

Mer information och program finner du här.

Mellandagar på LOKA BRUNN | 23-30 DECEMBER

Koppla av och stressa ner under mellandagarna, eller efter alla måsten i samband med jul- och nyårshelgerna. Unna dig några sköna dagar i lugn och ro. Under våra mellandagar finner du kvalitativa upplevelser till lägre priser. Erbjudandet gäller med ankomst mellan den 26-30 december 2018 samt mellan den 1-6 januari 2019.

Mer information finner du här.

NYÅR PÅ LOKA BRUNN | 31 DEC–2 JAN

Välkommen att fira in ett nytt år med oss på Loka Brunn. Avsluta eller börja det nya året med en skön avkopplande behandling och upplev Vattensalongen med unika bad- och spaupplevelser. Hämta energi till ett nytt spännande år!

Mer information och program finner du här.