Stora Möten

Loka Brunn är en mötesplats med stor gästkapacitet. Victoriasalen som är vår största lokal inrymmer 250 personer, våra 154 rum erbjuder 271 gäster en god natts sömn och våra vackra matsalar dukas gärna upp för 300 personer.

Loka Brunn ligger bra geografiskt och har ca 30 mil till Stockholm, Göteborg och Malmö.
Vi har förmånliga bussavtal och skräddarsyr gärna era transportbehov.  

Victoriasalen

Loka Brunns kongresshall erbjuder plats för 250 personer i biosittning. Lokalen är inredd med bekväma fåtöljer och ett praktiskt skrivunderlag som är justerbart i stolsryggen framför. Här finns en scen och en bra ljud- & ljusutrustning. En ljudtekniker ingår i de fall där behov finns.
Victoriasalen erbjuder även 4 intilliggande grupprum och en lounge för mingel, utställningar och workshops. Mellan loungen och kongresshallen finns en mobil vägg att vika undan vid ex. produktvisning.

Victoriasalens entré är vårt gamla häkte. Här finns kapprum och toaletter.

Loka Arena

Loka Arena finns i Vattensalongen och är ett perfekt mötesforum för mässa, utställningar, produktlanseringar eller galamiddag. Arenan är mobil och formbar, i taket finns en Pc-projektor inbyggd.

Offertförfrågan

Till konceptet Stora Möten räknar vi med grupper från 80 personer. Välkommen med din förfrågan så återkommer vi snarast med en offert till dig.

>>Se bilder från våra olika möteslokaler i bildgalleriet