Referenser

Emma & Ola Toivonen

När vi valde plats för vårt bröllop var det främst fyra saker vi letade efter. Närhet till Karlskoga och Degerfors där vi är uppvuxna, möjlighet till övernattning, kyrka i anslutning till festlokal samt förstklassig mat. Loka Brunn levde upp till alla dessa kriterier. Vi valde att inleda firandet på fredagen med en champagneprovning, grillbuffé, bastubad och fest. Under lördagen kunde gästerna sova ut, njuta av en god frukost och lunch samt hänga i spat. Sedan var det dags för vigsel, middag och fest hela natten lång. Vi avslutade helgen med en gemensam brunch.

Vi är så glada att vi valde att ha vårt bröllop på Loka Brunn. Servicen från all personal var toppklass. Vi vill rikta ett extra tack till vår bröllopskoordinator Sandra Skaret som har varit helt fantastisk. Med hennes positiva inställning och tillgänglighet löste sig allt till det bästa.

Så stort tack till alla inblandade för att ni gjorde denna helg magisk.

Emma & Ola Toivonen

Katarina & Johan Berterud

Redan vid första besöket visste vi att det var här vi skulle gifta oss. Att komma till Loka Brunn kändes som att komma hem. Den rofyllda naturen, mysiga stämningen och fantastiska maten i kombination med service i världsklass.

Vi ankom till Loka redan på torsdagen för att få en dag för oss själva och varva ned från Stockholmsstressen. Vi njöt av duobehandling och spabad innan vi fick sällskap framåt eftermiddagen på fredagen. På kvällen åt vi en italiensk buffé tillsammans nere i vinkällaren med nära och kära. Bröllopsdagen började med en lyxig frukost. Brudgummen pysslade med de sista detaljerna medan bruden blev piffad i Vattensalongen (hår och make up) och påpassad av vänner. Vi tog våra porträttsbilder i den natursköna omgivningen innan vi klev in i brunnskyrkan och sa ja till varandra. Kyrkan var så vacker med renfällar, tända ljus och lövade pelare. Efter kyrkan följde mingel med snittar och bubbel och därpå bröllopsmiddag med sagolikt god mat och passande viner. Vi dansade sedan i timmar innan vickningen kom in och avslutade till sist natten med ett mycket uppskattat bastubad i södra Loken.

Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi fått av vår bröllopskoordinator som med ett leende på läpparna har ordnat allt vi önskat oss från stort till smått. Hon gjorde så att vi på den stora dagen kunde slappna av helt med känslan att ”allt ordnar sig”. Våra gäster har överröst oss med beröm för val av plats – det har verkligen glatt oss att våra gäster uppskattat Loka Brunn lika mycket som vi.

Det kommer nog blir några årsdagar i den bergsslagska skogen i framtiden…

Katarina & Johan Berterud

Andreas & Emmie Axnér

Att välja Loka Brunn för vårt bröllop var självklart redan efter första mötet. Natur, omgivning, lokaler, service. Hela deras bröllopskoncept kändes genomtänkt, proffsigt, flexibelt och lyxigt – allt det vi sökte! Förberedelserna tillsammans med Loka Brunns personal gjorde oss trygga i förvissningen att vår stora dag skulle uppfylla våra förväntningar. Mitt under en fantastisk sommar var det dags för oss att anlända till Loka Brunn – fulla av förväntningar och spänning. Fredag eftermiddag den 26 juli 2013 checkade brudpar och familj in för att njuta av god mat i underbar miljö. Den stora dagen startade med en härlig frukostbuffé innan bruden begav sig till spa för några timmars fix och trix med makeup och frisyr. Resten av sällskapet använde spa till bad och bubbel. Under förmiddagen anlände gästerna i en strid ström och efter lunch var det dags för brudparet och gästerna att svida om till bröllop!

I en lövad kyrksal läste brud och brudgum sina löften inför släkt och vänner. Därefter följde mingel i solen med snittar och bubbel, innan hela sällskapet intog en festdukad Lokasal. Vi avnjöt en fantastisk bröllopsmeny med tillhörande viner, noga utvalt och rekommenderat av Loka Brunns personal. När alla var mer än mätta och belåtna började festen med musik och dans hela natten lång. På söndagen möttes alla gäster upp för gemensam frukost och återberättelser från den magiska dagen.

Stort TACK till Loka Brunn för fantastiskt bemötande och förstaklassig service, ni överträffade våra förväntningar! Vi fick vår dag med kärlek, lycka och glädje – allt vi kunnat drömma om!

Andreas & Emmie